?

Log in

No account? Create an account
Rövid hírek a Narancsvidék háza tájáról - Babi [entries|archive|friends|userinfo]
Babi

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Rövid hírek a Narancsvidék háza tájáról [Aug. 2nd, 2005|01:48 pm]
Babi

theoc_hun

[babikaaa]
[mood |energeticenergetic]
[music |Nirvana - You Know Your Right]

Béke van Narancsvidéken
Mischa Barton (Marissa) cáfolta a napokban napvilágra jutott híreket, miszerint belõs harc dúlna õ és a többi szereplõ; Rachel Bilson (Summer), Benjamin McKenzie (Ryan) és Adam Brody (Seth)között. Egyes bulvárlapok azt a pletykát kezdték terjeszteni, hogy a hármas megorrolt Mischára, amiért õ sokkal nagyobb médianyilvánosságot kap. Mischa elmondta, hogy hamar figyelmeztették õket, hogy el fog majd indulni egy olyan pletyka, mely szerint feszültég lenne a színészek között a sorozat sikere miatt, de a szexi színésznõ szerint semmi alapja sincsen a vádaknak: " Nevetségesek ezek a hírek, nagyon is jól kijövök a többi színésszel és a stáb többi tagjai is nagyszerûek! Szerencsések lehetünk emiatt."

Brody pattanásai
Adam Brody 100 dollárt ajánlott annak, aki megtalálja elsõ reklámfilmjét, amelyben egy pattanáseltávolító kezelést reklámoz. Brody elmondta, hogy hogy még nem látta sohasem azt a reklámot, de miután a barátai meglátták Brodyt a tévében, azonnal meg akarta szerezni elsõ reklámfilmjét: "Csináltunk egy "elõtte" és egy "utána" jelenetet, s elõször az "elõtte" jelenetet vettük fel, tiszta pattanásos voltam, aztán a kezelés után az "utána" jelenetben meg kellett ölelnem az anyukámat tiszta sebes fejjel. Elég vicces volt!"

Nyáron is a kamera elõtt
A Narancsvidék forgatási szünetében sem tétlenkednek a fiatal sztárok: mindannyian moziflmben szerepelnek. Adam Brody éppen Vancouverben forgatja az In the Land of Woman címû mozifilmet, amely egy íróról szól, akit miután dobta a barátnõje, összeköltözik a dilis nagymamájával. Brody barátnõje, Rachel Bilson eközben Montralban forgatja egy olasz film feldolgozását. Ben McKenzie a Junebug címû film utómunkálataiban vesz részt, s Mischa Barton pedig jelenleg Rómában forgatja Hayden Christensen-nel, a Star Wars fiatal sztárjával a híres Decameront. Hamarosan a magyar mozikba kerül a Mr és Mr Smith Brad Pitt és Angelina Jolie fõszereplésével, melyben Adam Brody is szerepel.

Teen Choice Awards 2005
Miután tavaly is több díjat elvittek a Narancsvidék szereplõi, idén is jelölték õket az augusztusban megrendezendõ Teen Choice Awards-ra, melyben a fiatalok szavaznak a kedvenceikrõl, s a díjakat egy hatalmas show keretin belül adják majd át nekik. A sorozatot jelölték a kedvenc drámasorozat kategóriában, Adam Brody és Benjamin McKenzie a kedvenc férfi sorozatkarakter, míg Mischa Barton és Rachel Bilson a kedvenc nõi sorozatkarakter kategóriában kaptak jelölést.

Forrás: http://narancsvidek.sorozat.info/
linkReply

Comments:
From: katababa
2005-08-04 07:14 am (UTC)

theoc_hun

Nah talán most sikerül
(Reply) (Thread)